About us

[[TEXT-ROW]] Wat als je in je tuin van een kopje koffie wilt genieten, maar het is buiten eigenlijk te koud om comfortabel je kopje leeg te drinken? Of wat doe je als je een twee uur durende vergadering hebt in het koudste kantoor van het gebouw? En hoe zit het met de bank in de huiskamer, daar wil iedereen toch lekker warm op wegzakken? Stoov® verwarmt mensen, niet de planeet. [[TEXT-ROW-END]] [[PAGE-ROW]]

Het ontstaan

Stoov® is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2014. We maken warmtekussens met infraroodverwarming. Niet op een ouderwetse manier, integendeel, de ontwerpen zijn innovatief, duurzaam, stijlvol en hebben ook nog eens gezondheidsvoordelen. Tijdens de koudere dagen kwam het idee naar boven bij oprichter Teun. Waarom zou je verwarming gebruiken die je huis langzaam opwarmt, terwijl je eigenlijk meteen je lichaam wilt opwarmen? Het liefst natuurlijk iets comfortabels, makkelijk mee te nemen en stijlvol.

[[COL-BREAK]]

[[PAGE-ROW-END]] [[PAGE-ROW]]

[[COL-BREAK]]

Stijlvol

Een Stoov® is een toevoeging aan je interieur, daarom zorgen we voor stijl en kwaliteit. We werken samen met professionele partners en ons team volgt de trends nauw. Met verschillende kleuren en stijlen, ben je verzekerd van een goede match die een aanvulling is op jouw interieur.

[[PAGE-ROW-END]] [[PAGE-ROW]]

Duurzaam

Draadloze infraroodverwarming

Energiebesparend

Gebruiksgemak

  • je neemt je Stoov® makkelijk overal mee naartoe;
  • je gebruikt ‘m draadloos dankzij de oplaadbare batterij;
  • je kunt je Stoov® gebruiken tijdens het opladen;
  • én je kunt verwarmen op drie standen, zodat je de perfecte temperatuur kunt kiezen.